Tervetuloa!

Olet astunut Semana-nimisen koirakennelin pihalle. Kenneli on täysin virtuaalinen, joten mitään ei tapahdu oikeassa elämässä vaan kaikki on mielikuvituksen tuotosta. Toivottavasti pidät kennelistä.

Semana on koirakenneli, jonka painotus on palveluskoiriin; etenkin saksanpaimenkoiriin ja belgianpaimenkoira malinoisiin. Palveluskoiramme kilpailevat palveluskoiralajeissa, tottelevaisuuskilpailuissa ja koira kohtaisesti valitsemme koirille muitakin lajeja. Vuoden 2010 aikana kenneli painottui vain kahteen rotuun, jotka ovat nykyään kennelin ns. päärodut. Lähes vuoden toiminnan jälkeen, 2011 kevään lopuilla, tuli päätös ottaa mukaan useampia palveluskoirarotuja ja katsoa mitä siitä tulee. 2017 taipaleemme koki taas muutoksia ja koiria löytyy useista eri roduista, kuitenkaan painotusta palveluskoiriin ei ole hävinnyt.

Ystävällisin terveisin, Reprobate (virtuaaliaamelia@gmail.com)

Kuulumisia

08.01.2021 ♣ Hyvää uutta vuotta kaikille!
18.08.2019 ♣ Hawoo's Poco Loco, Rhea's Rumble Lumberjack, Lunarian Fighting The Setting Sun & Betserai Jameeláh ovat nyt ToKo valioita!
08.08.2019 ♣ Nightshade's Rhaokmara on nyt ToKo valio!
14.11.2017 ♣ Kennelissä on nykyään kolme tokovaliota: The Death of Mean, Rexcreator's Sparrowhawk sekä Vexfaellum's On That Fateful Night!
04.09.2017 ♣ Koko kennel saanut nyt uuden ulkoasun ja koirien kanssa aletaan taas palaamaan kilpailukentille.
19.07.2017 ♣ Semana sai uuden ulkoasun ja ulkoasun vaihto on alkanut kennelissä.
Virtuaalikennel // a SIM-game kennel
Webdesign © Shady // Ulkoasun kuvat © aateliton.net