Los Angeles

Tervetuloa Belgiaan!

Alussa ei ollut suota, ei kuokkaa, eikä Jussiakaan. Meiltä et löydä tuhkimotarinaa, traagista tallipaloa, taikka vanhalta isäukolta perinnöksi saatua rähjäistä punaista tupaa, josta kuoriutui aikojen saatossa upea kilpatalli ja hevoskasvatuksen keskus. Rotchfoirtin kartano on ollut pystyssä ja kauan ennen niitä, ja hevosia siellä on kasvatettu aina. Talli toimi pitkään tunnettuna ratsuponikasvattajana, mutta kun omistaja vaihtui, vaihtui samalla myös kasvatusrotu puoliverisiin. Tallin remontti valmistui vuoden 2014 alussa, ja se on nyt moderni, kuitenkin vanhaa kartanoa hyödyntäen ja kunnioittaen.

Miksi sitten juuri Zangersheide? Se on monipuolinen, kestävä ja suorituskykyinen urheiluhevonen. Zangersheideille löytyy runsaasti jalostusmateriaalia, sillä sen kasvatukseen on hyväksytty useita kymmeniä rotuja. Vielä uudehkon, estepainotteisen kantakirjan jalostamiseen on käytetty muunmuassa geenitestausta, jotta saataisiin aikaan täydellinen urheiluhevonen. Kestävä, terve ja suorituskykyinen urheiluhevonen on myös meidän tavoitteenamme Rotchfoirt Estatessa.

Huhtikuussa 2020 toiseksi kasvatusroduksi otettiin mukaan Belgianpuoliverinen. Zangersheidet eivät tietystikään soveltuneet kouluratsastukseen, joten koulupuolelle laajennettaessa kotimaan toinen puoliverikantakirja tuntui hyvältä vaihtoehdolta.

     Saaga Liljestrand

 

Rotchfoirt Estate on virtuaalitalli, jossa jokainen hevonen on virtuaalihevonen.
Kaikki tallilla tapahtuva on mielikuvitusta, eikä mikään tapahdu oikeasti.

ROTC3189 | VRL-14712 | virtuaalisaaga@gmail.com
Perustettu 8/2018 | Viimeksi päivitetty 3/2022
Ulkoasun kuvat © Fee Fotografie, Pixabay