Prayas Pinpoint


   

Virallinen nimi: Prayas Pinpoint "Pinni" Rekisterinumero: VH12-021-0314
Rotu, Sukupuoli: Trakehner, tamma Syntymäaika: 23.06.2012 (4 vuotias 01.01.2013)
Säkäkorkeus: 161cm Painotuslaji: Esteratsastus
Kasvattaja: Praya Sporthorses Koulutustaso: re: 140cm | ko: helppo B
Omistaja: Seela. (VRL-09940) Saavutukset: -

Luonnekuvaus

Pinni on meidän mattimyöhänen, varsan piti syntyä jo kesäkuun alussa, mutta neiti antoikin odottaa itseään oikein kunnolla! Pientä epäilystä oli, että emän esikoinen olisi hankala tapaus, mutta eläinlääkäri sanoi että se ei ollut vain vielä valmis tulemaan maailmaan. Odotus alkoi olemaan jo jokapäiväistä rutiinia ja kun sitä vähiten osasimme odottaa, niin tottakai silloin Femma tuli ja yllätti! Juhannuspäivän aamuna löysin ilokseni kauniin tammavarsan emänsä viereltä. Varsinainen juhannusyllätys, täytyy myöntää.

Pinni on kuin emänsä peilikuva; sosiaalinen, tottelevainen ja äärettömän utelias. Vaikka uudet asiat pelottavat nuoren tamman mieltä, niin uteliaana veikkosena tamma ei voi malttaa mieltään tutkia kaikkea ihmeellistä. Laitumella Pinni nauttii ajastaan yksin kauempana muista hevosista, tiedä haluaako se omaa rauhaa vai eikö se vain viihdy muiden hevosten lähellä koko päivää. Riidankylväjää ei Pinnistä saa tekemälläkään, se on hyvin soveltuvanen seuraan kuin seuraan.

Uusissa maastoissa Pinni on koko ajan varuillaan, eikä laske suojaustaan sekunniksikaan. Tamma on melko epäileväinen ja ennakkoluuloinen, mutta tutuille paikoille tullessa tasaantuu kuin taikaiskusta. Esteillä tamma pääsee toteuttamaan omaa itseään, se on luotu hyppäämään. Tamma nauttii esteilystä, ja se antaakin kaikkensa jokaisella esteellä. Tamma aristaa erikoisia esteitä, mutta totuttelun jälkeen se menee yli ongelmitta. Voisin jopa väittää, että tamma kokee tarvetta miellyttää ratsastajaansa radalla, joten se kuuntelee tarkoin ohjeet ja tekee prikulleen apujen mukaan. Ratsastajan täytyykin hallita painoavut, ja tietää seuraamukset jos istuu syvemmin satulaan ym. Ratsastajan apua Pinni kaipaa eniten juuri ennen estettä. Ilman puolipidätettä tamma kaahaa esteelle kuin mielenvikainen, ja siitä voi seurata pahaakin jälkeä. Kun ratsastaja tekee myös työtä yhtä ahkerasti kuin ratsunsa, niin radan pitäisi sujua lupsakasti.

Sukutaulu & jälkeläiset

i. Dark Fkarut
   
ii. Ikran
  Diplom
iii. Protochronismus
iie. Redegonda
ie. Nantang
  Klass I
iei. Ixion
iee. Hi'iaka
e. Prayas Fearfactory
   
ei. Royal Correct
 
eii. Royal Maximillian
eie. Mistletoe
ee. Awwy Express
 
eei. Alwyn Redline
eee. Addy Express

Syntymäaika Sukupuoli Varsa Isä Omistaja
00.00.0000 ori/tamma Varsa Isä Omistaja

Päiväkirja & valmennukset

Päiväkirjamerkintä 23.06.2012
Tänään Pinpoint, rakas höpönöpömme syntyi! Tätä varsaa onkin odotettu jo kauan, tamma on oman kasvattimme esikoinen ja siksi sen kehittyminen kiinnostaa erityisen paljon. Pinni on antanut itsestään erittäin positiivisen kuvan, luulempa että se saakin jäädä kotitallilleen kasvamaan ja käymään läpi elämän ihmeet!

Kilpailukalenteri

Pvm Kutsu Luokka Sijoitus
NJ Näyttelyt
00.00.0000 - - 00/00
ERJ Esteratsastus | 0 sijoitusta joista 0 voittoja
00.00.0000 - - 00/00
virtuaalihevonen / a sim-game horse               Hevosen kuvien © Stutteri Firfod
Webdesign © Leija 2012