Praque Trakehners

Lämpimästi tervetuloa!

Omistaja lomailee määrittämättömän ajan virtuaaliheppailusta, katsellaan milloin palataan aktiivisesti taas toimintaan. Kaksi hevosta palkittu estelaatiksessa, Awwy Express ERJ-III ja Curiosity W! ERJ-I palkinnoilla!

Praque Trakehners on virtuaalinen kilpahevostalli Etelä-Suomessa, jonka hevoskanta koostuu saksalaisista urheiluhevosista. Tallin rotuvalikoima on laaja, mutta kasvatus painoittuu eniten trakehnerinhevosiin. Siitä huolimatta aika ajoin syntyy myös hannovereja, holsteinereita sekä suomalaisia puoliverisiä. Kasvatuksen päätavoite on tuoda puoliverimaailmaan uudenaikaista kantaa, joka olisi kaikinpuolin laadukasta ja kilpakentillä arvostettua.

Aloitan puoliverikasvatuksen suvuttomilla hevosilla. Niistä saa helposti luotua uutta, omaa puoliverilinjaa. Juuri tästä syystä hevosteni ja kasvatuksen kohdalla tähtäin on korkealla: panostan omiin kilpahevosiini paljon, jotta Praquen kasvatit saisivat mahdollisimman paljon hyviä ja kannatettavia geenejä vanhemmiltaan. Tarkoitus oli pitää hevosmäärä alle neljänkymmenen, mutta tietenkään en voi vastustaa herkullisia myyntivarsoja, jonka seurauksena tallissa on lähemmäs kahdeksankymmenen karvamoottorin massa!

Pohjimmainen syy, miksi jätin tutun ja turvallisen suomenhevostallin pidon, oli kunnianhimo ja omien rajojen kokeilu. En ikinä pitänyt kilpailuttamisesta, jonka vuoksi hevoseni eivät saavuttaneet juuri mitään eikä kasvatustoimintakaan kukoistanut. Siirryttyäni puoliveristen maailmaan, olen alkanut panostamaan itse enemmän hevosiini ja hankkimaan kunnon tavoitteita, jotka myös parhaani mukaan yritän saavuttaa! Puoliveristen kanssa saavutan enemmän kuin koskaan muilla talleillani tai hevosillani. Tavoitteet ja itsevarmuus ei ole ikinä ennen noussut tälle tasolle, missä ne nyt menevät.

Viimeisin päivitys 9. marraskuuta 2012       Suosittelemme seuraavia

Praque Trakehners nousee Prayan raunioille
"Kiinnostukseni Praya Sporthorsesin pitoon on hyvin vähäistä, vaikka VRL:kin palasi horroksestaan takaisin. Silti tallin ylläpito on viikosta toiseen on ollut tasaisen tylsää harmaata, jotain olisi tehtävä. Aikani mietittyä mitä tehdä, tulin siihen tulokseen, että tallin nimi kaipaa muutosta."
Tässä menee nyt jonkin aikaa, että sivut saadaan kunnolla taas pyörimään. Osalle hevosista täytyy vielä luoda kokonaan uudet sivut, ja koska tähän samaan syssyyn tuli kuvat.fi:n muuttuminen maksulliseksi, työtä on huimasti. Jokainen kuva siirrettävä photobucketiin, joten kilpailemnen jää väkisinkin vähän taka-alalle vähäksi aikaa. Yritän kuitenkin hoitaa työn nopeasti, jotta tämä pitkä taukoilu loppuisi..
Nuoria hevosia on talliin kertynyt mukavasti, ja vanhemmat siirtyvät jalostukseen. Erityisen ylpeydenaiheen antaa tallin ensimmäinen hevonen, Royal Correct, joka palkittiin ERJ-I palkinnolla! Talliin ostin kolme uutta 2-polvista nuorikkoa, Dark Four Seasons, Cirion Nandor ja Cirion Cemendur, jotka edustavat tulevaisuudessa Praquen uudemmanlinjan kantahevosia.

× Dark Side Trakehners (trak)
× Skurvash (hann, holst, trak)
× Cirion Stud (hann, trak, fwb)
× Escorant Trakehners (trak)
× Hex Sporthorses (trak)
× Carbon Sporthorses (trak, holst)
× Twisty Puzzle (trak, holst)
× Faconde (trak, fwb)
× Solo (fwb)
× Suprant (fwb)
× BR Team (fwb)
× Fairford Warmbloods (fwb)
× Västerby (holst, sh, fwb, brdbg, hann)

virtuaalitalli / a sim-game stable

Webdesign © Leija 2012