Tervetuloa

Olet saapunut virtuaaliseen ravitalliin, Guest Trottersiin.

Talli on perustettu huhtikuun alussa vuonna 2009, tarjotakseen kodin parille ravihevoselleni. Vähitellen määrä kasvoi amerikanravureiden ja suomenhevosten lisäksi muihin ravihevosiin sekä -poneihin. Jossakin välissä ravureita oli tallissa yli sata. Määrää tuli vähentää ja näin sai lähtöpassit orlovit, pohjoisruotsinhevoset sekä ponit. Kesällä 2015 tuntui että tallista uupui jotain, ja niin ponit tekivät pienellä ryhmällä paluun. Pääpaino pysyy amerikanravureissa sekä suomenhevosissa.

Guest Trottersin tarkoitus on kasvattaa lämminverisiä sekä suomenhevosia ravureita. Kotiin jää jokunen kasvamaan, valmentautumaan sekä kilpailemaan. Suurin osa lähtee toiselle ravitallille kasvamaan sekä kilpailemaan.
Kasvatustoiminnan lisäksi talli järjestää ravikilpailuita omalla raviradallaan, josta löytyy kaikki puitteet isompiakin tapahtumia varten. Lisätietoa ja tulevat ravikilpailut löydät Talli-linkin alta.

- Reprobate (VRL-01333), virtuaaliaamelia@gmail.com

Piditkö meistä? Anna meille peukku.

Kuulumisia

Päivitetty viimeksi 19.02.2022
19.02.2022 - Guest Trottersissa tapahtuu 7.-13.3. kun Kasvattajaviikko on käynnissä! Tutustu tarkemmin tapahtumaan täältä. ♥