Tervetuloa

Olet saapunut virtuaaliseen ravitalliin, Guest Trottersiin.

Talli on perustettu huhtikuun alussa vuonna 2009, ja tarjotakseen kodin parille ravihevoselleni. Vähitellen määrä kasvoi amerikanravureiden ja suomenhevosten lisäksi muihin ravihevosiin sekä -poneihin. Jossakin välissä ravureita oli tallissa yli sata. Määrää tuli vähentää ja näin sai lähtöpassit orlovit, pohjoisruotsinhevoset sekä ponit. Kesällä 2015 tuntui että tallista uupui jotain, ja niin ponit tekivät pienellä ryhmällä paluun. Pääpaino pysyy amerikanravureissa sekä suomenhevosissa.

Guest Trottersin tarkoitus on kasvattaa lämminverisiä sekä suomenhevosia ravureita. Kotiin jää jokunen kasvamaan, valmentautumaan sekä kilpailemaan. Suurin osa lähtee toiselle ravitallille kasvamaan sekä kilpailemaan.
Kasvatustoiminnan lisäksi talli järjestää ravikilpailuita omalla raviradallaan, josta löytyy kaikki puitteet isompiakin tapahtumia varten. Lisätietoa ja tulevat ravikilpailut löydät Talli-linkin alta.

- Reprobate (VRL-01333), virtuaaliaamelia@gmail.com

Piditkö meistä? Anna meille peukku.

Kuulumisia

Päivitetty viimeksi 17.03.2019
1.3.2019 - vuosi on vaihtunut ja hevoset ovat olleet kilpailulevossa parin kuukauden ajan, sillä vuosi 2018 oli kilpailurikas vuosi. Pikku hiljaa mekin aloitamme uuden kilpailuvuoden, mukanaan muutama uusi ravuri.
9.8.2018 - tallin kaikki ravurit tullaan rekisteröimään ja jatkossa tarkoitus kasvatitkin rekisteröidä, jotta suvut pysyisi paremmin tallessa.
26.5.2018 - talliin on muuttanut ensimmäinen peitsari. Kiitos komeasta orista Duán Stablelle, josta meille tulossa vielä toinen peitsari.
1.4.2018 - ponidivarit rantautuvat Guest Trottersiin! Tasakuukausina meidän tiloissa juostaan siis ponidivarien kahdet karsinta-ajot sekä itse finaalit. Lämpimästi tervetuloa osallistumaan!
5.1.2018 - Hyvää alkanutta uutta vuotta kaikille! Hevoset ovat saaneet päivitetyt kisatulokset sivuilleen ja samalla muutama uusi ravuri on saapunut talliin.