Fikiv Thoroughbreds

Omistaja & hänen perhe

Kate Hudson tunnetaan myös nimellä Reprobate. 42-vuotias Kate on Fikiv Thoroughbredsin perustaja sekä pääomistaja. Pyörittää laukkahevosbisnestä miehensä kanssa ja tykkää työskennellä talleilla aamuvarhaisesta iltamyöhään. Iltajuhliin Kate jaksaa kyllä aina panostaa ja järjestää mielellään juhlia laukkahevosomistajille ja -valmentajille.
Michael Hudson on tallin toinen omistaja sekä ylläpitäjän mies. 44-vuotias Michael hoitaa niin pukuhommia kuin tallitöitä, oikeastaan mies viihtyisi enemmänkin tallilla. Luonteeltaan toimelias, huumorintajuinen ja aina välillä vitsailemassa työntekijöiden kanssa, tarvittaessa Michaelin luonteesta löytyy myös jämäkkyyttä. Mies on kotoisin Briteistä, ja hevosostoreissun yhteydessä Yhdysvalloissa tapasi Katen. Pari alkoi nopeasti seurustella Katen ollessa 20-vuotias.
Kevin Hudson, Katen ja Michaelin esikoinen. 18-vuotias Kevin on hyvin taitava hevosten parissa ja on usein auttamassa hevosten hoitamisessa ja ratsuttamisessa.
Lucy Hudson on Kevinin pikkusisko ja häntä 2 vuotta nuorempi. Lucy on veljensä tavoin viihtynyt hevosten parissa pienestä pitäen ja hoitaa mielusti päivisin ja iltaisin tallin sekä hevosten hoidossa. Tyttö saa ratsastaa jalostustammoilla hiekkakentällä ja maastossa jonkun seurassa.


Tallihenkilökunta

Jessica Howard työskentelee Fikivissä päätallimestarina. Luonteeltaan sosiaalinen, toimelias ja auttavainen nainen on vasta 36-vuotias. Hänellä on päävastuu kaikista talleista, painottuen kuitenkin kilpahevosten talleihin. Jessica asuu kartanossa tällä hetkellä.
kilpailutallien toinen tallimestari.
Harvey Dillard työskentelee tallimestarina jalostusorien tallissa. Hiljainen ja hymähtelevä 48-vuotias englannista kotoisin oleva mies on työskennellyt aikaisemmin Australiassa laukkatallilla. Vaikka mies onkin hiljainen, hoitaa hän työnsä erittäin hyvin ja on puhelias jos sille päälle sattuu. Kommunikointi työntekijöiden sekä omistajien kanssa toimii aina.
Mariana Haley tammatallin tallimestari ja luonteeltaan hyvin pirteä ja hymyilevä 29-vuotias nainen. Päättäväisyyttä ja tomeruutta kyllä löytyy, jos sille tulee tarvetta. Mariana hoitaa myös astutusasiat omistajan kanssa.
Fernando Soares huolehtii laukkaradan tallista ja sen toimivuudesta. Luonteeltaan hyvin ystävällinen, puhelias ja aina auttamassa oleva Fernando on kilpailupäivinä erittäin tärkeä henkilö kilpailuihin saapuville omistajille sekä hevosille.
Rodrigo Luz, tutummin myös Rigo huolehtii tallityöntekijöistä ja että kaikki tulee hoidettua ajallansa.


Muu henkilökunta

Jockeyt ovat Fikivissa hyvin samana pysyvä porukka, mikä tietenkin on mukavaa kun tallinomistaja tuntee millaisia henkilöitä kisoissa hevosilla oikein ratsastaa. Vakio jockeyt ovat Derek, Jamie, Manuel, Charlie sekä Hugh.
Elizabeth Graves on Fikiv Thoroughbredsin oma eläinlääkäri. Häneen törmää suuremmalla todennäköisyydellä tallialueella kuin omasta toimistostaan kartanosta. Iloisen luonteen omaava nainen on aina auttamassa, jos tilanne vähänkin näyttää siltä.
Mark Wilder työskentelee Fikivissä kirjanpitäjänä ja hoitaa usein hevoskauppoja. Rehti ja puhelias mies on kova matkustamaan ympäri maailmaa hankkiakseen Fikiviin uusia hevosia. Kate haluaisi itse matkustella katsomaan hevosia, mutta luottaa Markiin sen verran, että odottaa aina yllättyneenä millaisen hevosen mies on tällä kertaa tuomassa.
Sophia Jones on sihteerimme. Hän vastaa usein puhelimeen tai tarvittaessa ohjaa puhelun eteenpäin omistajalle tai tallihenkilökunnalle. Kirjaa mahdolliset tapaamiset sekä tiedottaa Fikivin tulevista kilpailuista. Erittäin sosiaalinen ja energinen 27-vuotias nainen.