Crion Warmbloods

virtuaalitalli | a sim-game stable

Tervetuloa!

Olet juuri saapunut virtuaaliselle puoliveritallille Saksaan. Crion Warmbloods on perustettu 8.1.2018. Tallin päätavoitteena on kasvattaa laadukkaita puoliverisiä koulu- ja esteratsastukseen. Omistajapariskunta pyrkii parhaansa tekemään kilpailuttamisen, kilpailuiden järjestämisen sekä jalostustyön eteen. Crion Warmbloodsin sisartalli on Crion Ponies.

Crion Warmbloods sijaitsee Länsi-Saksassa, Düsseldorfin lähistössä rauhaisissa maalaismaisemissa. Talli on rakennettu lähelle kartanoa, jonka tallinomistaja osti pari vuotta aikaisemmin omaksi asunnokseen. Kartanon pihapiirin yhteyteen alettiin lähes välittömästi rakentamaan suurta tallia sekä maneesia, kolmea ratsastuskenttää sekä tarhoja. Tallista tuli moderni niin karsinoineen kuin muidenkin tilojen osalta.
Karsinat ovat alaosaltaan puuta ja yläosaltaan metallikalteria. Liukuovet helpottavat puuhastelua, eikä avonaiset karsinan ovet vie käytävältä turhaa tilaa. Liukuovien yläosa on avattavissa. Jokaisessa karsinassa on automaattinen vesikippo sekä karsinan seinästä irroitettavissa olevat ruokakipot. Karsinapaikkoja on 40 sekä kolme varsomiskarsinaa.
Tallin muita tiloja ovat viisi pesukarsinaa, suuri varustehuone, rehuvarasto sekä talliväelle oleskelutila. Varustehuoneesta löytyy jokaiselle hevoselle on omat varusteet ja muutama varavaruste, joita voi käyttää yhteisesti. Rehuvarastosta löytyy monipuolisella valikoimalla kaikki tarvittava sekä pieni keittiötila. Talliväen oleskelutilaa kutsutaan enemmänkin olohuoneeksi. Siellä on keittiö, ruokapöytä, mukavia sohvia ja nojatuoleja sekä tietenkin erillinen suihku ja wc.

Tallin omistajat,
Susan & Rene Klingemann
(ohjaksissa Reprobate, VRL-01333)
virtuaaliaamelia@gmail.com

Päivityksiä

Päivitetty viimeksi 10.08.2018

17.6.2018 // Kesäkuun kantakirjatilaisuus meni mainiosti. Hann-o. Commodore de Raden palkittiin II-palkinnolla ja holst-t. Belleza de Raden I-palkinnolla!

22.5.2018 // Ilmoitin kolme hevostamme kantakirjatilaisuuteen ja voin ylpeänä todeta, että Crion W:n ensimmäiset kantakirjahevoset ovat holstein-ori Raveldi (KTK-III), hannover-ori Datteln Solar Fire (KTK-II) ja holstein-tamma Pyromania Prime (KTK-II)!

23.1.2018 // Hevosmarkkinoilta ostettu uusia varsoja sekä nuoria. Muutama jo kilpailu-uransa aloittanutkin tarttui markkinoilta mukaan ja jatkavat nyt meillä kilpailu-uraansa.

12.1.2018 // Crion Warmbloods on nyt VRL:n tallirekisterissä! Pian voi aloittaa kilpailuiden järjestämisen.

7.1.2018 // Talliin saapunut ensimmäinen hevoskuljetus. Odotettavissa on vielä useampi kerta, kun kuljetusauto pyörähtää tämän tallin pihamaalla.

ulkoasun © VRL-05175     taustakuvan © FarbenfroheWunderwelt (CC BY-NC 2.0)