Crion Warmbloods

virtuaalitalli | a sim-game stable

Tervetuloa!

Olet juuri saapunut virtuaaliselle puoliveritallille Saksaan. Crion Warmbloods on perustettu 8.1.2018. Tallin päätavoitteena on kasvattaa laadukkaita puoliverisiä koulu- ja esteratsastukseen. Omistajapariskunta pyrkii parhaansa tekemään kilpailuttamisen, kilpailuiden järjestämisen sekä jalostustyön eteen. Crion Warmbloodsin sisartalli on Crion Ponies.

Crion Warmbloods sijaitsee Länsi-Saksassa, Düsseldorfin lähistössä rauhaisissa maalaismaisemissa. Talli on rakennettu lähelle kartanoa, jonka tallinomistaja osti pari vuotta aikaisemmin omaksi asunnokseen. Kartanon pihapiirin yhteyteen alettiin lähes välittömästi rakentamaan suurta tallia sekä maneesia, kolmea ratsastuskenttää sekä tarhoja. Tallista tuli moderni niin karsinoineen kuin muidenkin tilojen osalta.
Karsinat ovat alaosaltaan puuta ja yläosaltaan metallikalteria. Liukuovet helpottavat puuhastelua, eikä avonaiset karsinan ovet vie käytävältä turhaa tilaa. Liukuovien yläosa on avattavissa. Jokaisessa karsinassa on automaattinen vesikippo sekä karsinan seinästä irroitettavissa olevat ruokakipot. Karsinapaikkoja on 40 sekä kolme varsomiskarsinaa.
Tallin muita tiloja ovat viisi pesukarsinaa, suuri varustehuone, rehuvarasto sekä talliväelle oleskelutila. Varustehuoneesta löytyy jokaiselle hevoselle on omat varusteet ja muutama varavaruste, joita voi käyttää yhteisesti. Rehuvarastosta löytyy monipuolisella valikoimalla kaikki tarvittava sekä pieni keittiötila. Talliväen oleskelutilaa kutsutaan enemmänkin olohuoneeksi. Siellä on keittiö, ruokapöytä, mukavia sohvia ja nojatuoleja sekä tietenkin erillinen suihku ja wc.

Tallin omistajat,
Susan & Rene Klingemann
(ohjaksissa Reprobate, VRL-01333)
virtuaaliaamelia@gmail.com

Päivityksiä

Päivitetty viimeksi 08.01.2021

8.1.2021 - edellinen vuosi oli hyvin erinlainen meidän tallilla. Vuosi vierähti lähestulkoon kokonaan ilman kilpailumatkoja ja hevosten kanssa on mennyt valmentautuen tai huonompi onnisten kanssa kuntoutuksen merkeissä. Nyt kuitenkin aika palata kilpailuiden pariin. Nähdään siis maailmalla kilpailuissa kuin muissa hevostapahtumissa! Parempaa vuotta kaikille.

ulkoasun © VRL-05175     taustakuvan © FarbenfroheWunderwelt (CC BY-NC 2.0)